De Vazut, Important

Ce poţi să faci dacă nu vrei să mergi la festivalul UNTOLD: 10 idei

untold festival activitati zi

Festivalul UNTOLD este un eveniment major în Cluj-Napoca, dar nu toată lumea este interesată de muzică sau de aglomerație. Dacă te numeri printre aceștia, iată 10 idei originale și interesante de activități pe care le poți face în perioada festivalului:

1. Organizează-ți propriul mini-festival acasă

Închiriază un proiector, pregătește popcorn și invită-ți prietenii la un maraton de filme sau seriale. Poți alege un anumit gen sau o temă pentru a face seara mai interesantă.

2. Încearcă un sport nou

Fie că este vorba de escaladă, yoga sau chiar un sport acvatic, aceasta ar putea fi ocazia perfectă pentru a încerca ceva nou și a te menține activ.

3. Participă la un atelier de gătit

Învață să gătești un fel de mâncare nou sau îmbunătățește-ți abilitățile culinare participând la un atelier de gătit. Poți chiar să organizezi un concurs de gătit cu prietenii tăi.

4. Organizează o noapte de jocuri de societate

Adună-ți prietenii și petreceți o seară jucând jocuri de societate. Este o modalitate excelentă de a te distra și de a te deconecta de la agitația orașului.

5. Încearcă voluntariatul

Există multe organizații care au nevoie de voluntari. Acesta este un mod excelent de a da înapoi comunității și de a face ceva util în timpul liber.

6. Fă o excursie într-un oraș învecinat

Dacă dorești să eviți complet aglomerația, poți face o excursie într-un oraș învecinat. Descoperă noi locuri și bucură-te de o zi liniștită departe de agitația festivalului.

7. Încearcă un curs online

Există o mulțime de cursuri online disponibile, de la programare la pictură. Acesta ar putea fi momentul perfect pentru a învăța ceva nou.

8. Organizează o seară tematică

Fie că este vorba de o seară cu temă anii ’80, o seară de karaoke sau o seară de degustare de vinuri, o seară tematică poate fi o modalitate distractivă de a petrece timpul.

9. Încearcă meditația sau yoga

Dacă dorești să te relaxezi și să te deconectezi de la agitația orașului, meditația sau yoga ar putea fi soluția perfectă. Există multe resurse online care te pot ajuta să începi.

10. Organizează o cină în aer liber

Dacă ai acces la un spațiu în aer liber, poți organiza o cină sub stele. Pregătește mâncarea preferată, adună-ți prietenii și bucură-te de o seară liniștită.

Acestea sunt doar câteva idei de activități pe care le poți face în perioada Festivalului UNTOLD. Indiferent de ceea ce alegi, cel mai important este să te bucuri de timpul tău și să faci ceva care îți face plăcere.

Untold 2023 – Brățări, bilete și detalii importante pentru cea mai așteptată ediție:Lasă un răspuns

Site creat de